המלחמה נמצאת בעיצומה, אבל המקומות הקולינריים בפתח תקוה ממשיכים להיפתח. אחרי שדיווחנו לכם על מסעדת הבראסרי החדשה בעיר, קבלו גם בר חדש שמבטיח להביא איתו קצת מלונדון, קצת מהאמזונס וקצת מתל אביב.
6 צפייה בגלריה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
(צילום: אסף קרלה)
מדובר על "קולולו", בר קוקטיילים בינלאומי חדש ברחוב שחם.
מה תמצאו שם? תפריט קוקטיילים הנרקחים במטבח מקצועי, בו את הכל מכינים מאפס ומחומרי גלם מעולים בהובלת המיקסולוג טל גנץ.
את כל זה תקבלו לצד תפריט אוכל של השף צבי אבישר, אשר מציע מנות ביסטרו עדכניות.

6 צפייה בגלריה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
(צילום: אסף קרלה)

הבר היפהפה עוצב על ידי המעצב פנים ניר רן. עיצוב שהבר מהפנט וייחודי ומשלב סימפוניה של צבעים ויצירתיות, נברשות מפוארות ועוד.
לצד העיצוב הקוקטיילים והאוכל מציע הבר אווירה הכוללת מוזיקה בסגנון אפרו ביט, דיפ האוס, רגאי לאונג' ועוד מוזיקה מרחבי העולם.
יצויין כי בבר הכריזו גם על "שעות שמחות" - שלושים אחוזי הנחה הנחה על כל התפריט בימים ראשון עד חמישי בין השעות חמש עד שבע אחר הצהריים.
ואיך התפריט? תוכלו למצוא בבר מגוון רחב של קוקטיילים המוגשים מכוסות קלאסיות ועד כוסות ייחודיות כדוגמת כריש, גולגולת ועוד הרבה צורות הגשה שיפתיעו אתכם.

6 צפייה בגלריה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
(צילום: אסף קרלה)

SASSY RED קוקטייל מסקרן מבוסס וודקה קטל 1, איזון חמוץ מתוק בעזרת לימון ורימון טרי (שנסחט במיוחד עבורנו) וטעמי ליצ'י ותות
K SMASH קוקטייל עם טוויסט לבזיל סמאש הקלאסי מחוזק בליקר עשבים, מלפפון, פלפל אנגלי ורוזמרין חרוך עם ליים טרי
TIKI VIBE קוקטייל עם טעמי פירות מתפוצצים מוגש כל פעם בכוס TIKI ייחודית ושונה, מבוסס קפטן מורגן ספייס, מחית בננה, סירופ פירות יער, מיץ תפוזים ומיץ אננס
SUNSHINE SOUR טוויסט מאד מוצלח ולא שגרתי לוויסקי סאוור, עטפנו את הוויסקי בליקר דובדבני מרסקינו, סירופ שקדים ומיץ תפוזים טרי
POWER SLAM קוקטייל ה"כריש" המעשן שלנו, מבוסס קוניאק הנסי VS ליקר תפוז דם, ליים טרי וסירופ פרחי סמבוק.
וקוקטיילים רבים נוספים.

6 צפייה בגלריה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
(צילום: אסף קרלה)

קראו גם:

על נושא הקולינריה בקוקולו אחראי השף צבי אבישר. מדובר בתפריט מלווה לקוקטיילים שכולל מנות ביסטרו רבות ועדכניות.
כך למשל תוכלו למצוא פופקורן כמנת פתיחה, על בסיס גרעיני תירס טריים אותם מגלחים מהקלחים, עוטפים בטמפורה ומגישים לצד ספייסי מאיו.
כמו כן ניתן למצוא במקום טירידיטו וואחקה קרפצ׳יו של דג ים המתובל עם ויניגרט המבוסס על ״פיקו דה גאיו״ מקסיקני ונתנו לו טוויסט מקומי בתוספת זעתר טרי ויבש.
יש כאן גם ניוקי תפוחי אדמה עם בר בלאן שקיבל טוויסט עם תוספת ארומטית של לימון פרסי, תבשיל של עלים ירוקים, גבינת פרמז׳ן ולאבנה.
אם אתם אוהבים דגים, תוכלו למצוא בבר גם גירוס דג ים 200 גרם פילה לברק אותו אנחנו מפרקים לפלייקים בשרניים ומוסיפים לו עשבי תיבול טריים כמו נענע, כוסברה ורוקט ומתבלים בשמן זית ולימון. התוצאה היא סוג של סלט דג חם שיושב על לחם שטוח עם יוגורט עיזים.

6 צפייה בגלריה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
(צילום: אסף קרלה)

כמו כן יש בבר פרעצל תבשיל ארוך של בשר אסאדו המתובל עם תבלינים חמים ומעושנים הנותנים לו מתיקות עדינה וארומה של ברביקיו. את הבשר אנחנו מגישים בלחמניית פרעצל.
רן דור חי, היזם אשר מחזיק במספר מקומות בעולם הקולינריה בעלי קונספט ייחודי ופורצי דרך בתחום הבילוי בישראל שפועלים באופן יציב כבר שנים רבות ביניהם: וויסקי בר מוזיאון, רשת הבירות הלונדוניות לאגר אנד אייל, אוסקר ווילד פתח תקווה, קיטשן 94, טייסטינג רום ומתחם הבילוי DNA.

6 צפייה בגלריה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
בר קולולו פתח תקוה
(צילום: אסף קרלה)

המיקסולוג טל גנץ, מספר: "בקורונה התחלתי לתת ייעוץ לענף האירוח וחברות האלכוהול באמירויות, שם פגשתי את רן דור חי והתחלנו פעילות בדובאי, יום אחד לאחר ביקור באמזוניקו וסלמון גורו, ברים במקור ממדריד שמככבים היום בכל העולם, הבנו שיש קונספט שאנו רוצים ללדת דווקא בפתח תקוה, יצרתי 22 קוקטיילי סיגניצ'ר שהתחברו לסיפור עיצובי שירגיש כמו ביקור קצר בחו"ל. בתפריט אנחנו משתמשים בחומרי גלם איכותיים החל במיץ לימון או ליים שחקלאי מקסים בשם שמוליק קוטף עבורנו, סוחט ושולח במיוחד כל לילה, זו הגישה לכלל חומרי הגלם שלנו".
KULULU
כתובת: שחם 36, פתח תקוה
שעות פתיחה: ראשון-שבת מהשעה 17:00 עד אחרון האורחים