בשקט בשקט, מתחת לאף, נפתח בר פיצות שף, שמתהדר בפיצה נפולטינית קלאסית כמו שהאיטלקים אוהבים לאכול וכמו שלפתח תקוואים מגיע לקבל.
5 צפייה בגלריה
כרובית בטאבון
כרובית בטאבון
כרובית בטאבון
(צילום: שני סונדרלינג)
אז מה הסיפור של המקום? כמו בעסקים רבים, במהלך הקורונה נפגעה גם עבודתו של השף אלעד שוקר, שף של אולם אירועים בפתח תקווה.
קראו גם:
אלעד יצא לחקור את הפיצה הנפוליטנית המושלמת באיטליה, חזר עם תובנות והתחיל למכור מהבית את ה"פיצה הסודית" לחברים ולמכרים שגרו בקרבתו בגדרה.
5 צפייה בגלריה
פינק ליידי
פינק ליידי
פינק ליידי
(צילום: שני סונדרלינג)
תוך זמן קצר כל העיר שמעה על הפיצה המיוחדת, ואלעד חבר לגיא דנינו (הבעלים של אולמי וינשן בפתח תקווה). השניים פתחו ברחוב אורלוב 102 (איזור שמוכר לרובנו כתחנה המרכזית) את הסיקרט פיצה.
5 צפייה בגלריה
פיצה פריז
פיצה פריז
פיצה פריז
(צילום: שני סונדרלינג)
אם תהיתם למה דווקא במיקום הזה, בזמן שרוב עסקי האוכל החדשים בעיר ממוקמים במרכז התוסס של יכין סנטר? זה בגלל הערך שיש לצעד: לעורר את מרכז העיר ולהפריח מחדש את המקום ולא רק בשביל לאכול פיצה (מופלאה ככל שתהיה).
אז מה בתפריט? 10 סוגי פיצות נפוליטניות, לכולן שוליים עבים ואווריריים על בסיס דק, רטבים וקרמים מגוונים - מעגבניות קלאסי ועד רוטב פלפלים מעושנים, קרם תירס פולנטה, פונדו כרישה ועוד רטבים מפתיעים שמעוררים היטב את התיאבון.
5 צפייה בגלריה
בטטה מדורה
בטטה מדורה
בטטה מדורה
(צילום: שני סונדרלינג)
פעם בשבוע יש ספיישל חדש על פי החלטתו של השף.
לצד הפיצה תמצאו מנות ראשונות שמעצימות את החגיגה - סיגרים ממולאי תערובת גבינות, סלט קפרזה עם מוצרלה טרייה של מחלבת הבוטיק עברי, לחם בטאבון לצד ממרח פסטו וממרח עגבניות בעבודת יד, כרובית בטאבון לצד איולי קארי מסקרן, ותפוח אדמה מוקרם שנקרא דון קורליאון, בליווי סנט מור, שמן כמהין ועירית קצוצה שמדייקים את המנה.
הבעלים מספרים שבעתיד הקרוב הולכים להיות ערבי קונספט עם מוזיקה ואווירה, בימי שישי בצהריים טברנה ותפריט מיוחד שמכבד את המעמד, ערבי צפייה במשחקי כדורגל ועוד הפתעות.
5 צפייה בגלריה
הסיגר של הסנדק
הסיגר של הסנדק
הסיגר של הסנדק
(צילום: שני סונדרלינג)
ההמלצות שלי:
הסיגר של הסנדק: תערובת גבינות משגעת מלוחה מעודנת בתוך סיגרים חמימים. בעיניי מאסט למנה ראשונה.
כרובית בטאבון: כרובית שמקבלת בוסט חום מהטאבון, מוגשת עם איולי קארי עדין, עגבניה מגורדת, הפסטו המפורסם של המקום ופרמז'ן.
פיצה פריז: הכי תפס אותי בה - פונדו כרישה ייחודי בנוף הפיצות, מוצרלה איכותית, גבינת סנט מור ושמן כמהין שהוסיפו טעמים עשירים.
פינק ליידי: פיצה למביני עניין בלבד! פיצת סלק מתקתקה עטורה בריקוטה פרמז’ן, בצל מקורמל ואגוזי לוז.
פידה טורקית: זאת לא פיצה אלא מאפה טורקי וזה טעים ברמות שקשה להסביר. תרד, גבינות, כרישה, זעתר וביצה רכה מפנקת מלמעלה.
שעות פתיחה: א'-ד' 13:30-00:00, בחמישי עד 1:00, ובמוצ"ש, שעה אחרי צאת השבת עד אחרון הלקוחות.
שני סונדרלינג, מסיירת קולינרית שוק פתח תקווה, בקרו אותי באינסטגרם