כ-150 איש הגיעו לחגוג את היום הלאומי לצמצום בזבוז מזון בבאסטה 43, הבר החברתי הפועל בשוק פתח תקוה.
המשתתפים נהנו ממוסיקה סוחפת של להקת המלגזות ומסעודת "רובין פוד" עשירה כיד המלך.
קראו גם:
הארוחה כולה הוכנה על בסיס ירקות ופירות מוצלים מהשוק של פתח תקוה, שנאספו יום קודם לכן על ידי המתנדבים, שאחרת היו מתבזבזים - מסיבות של אסתטיקה, לוגיסטיקה ועודפים.
את הארוחה המצוינת בישל השף האורח ברונו אוליבה והסו שף המתנדב אורי בקויס, יחד עם צוות המתנדבים של רובין פוד.
עוד היה במקום דוכן שיתוף אוכל שהמשתתפים יכלו לקחת לצריכה פרטית, ירקות ופירות שמיועדים לזריקה והשמדה, וכן הרצאה בנושא מניעת בזבוז מזון ותרומת הנושא להצלת כדור הארץ.
האירוע התקיים כאמור בבאסטה 43, ביוזמת מחלקת הבריאות העירונית בשיתוף החממה - מרכז הצעירים, אגף חברה, נוער וצעירים בעיריית פ"ת, ובהפקת עמותת רובין פוד יחד עם קהילת רובין פוד פ"ת.