אם אתם גרים בפתח תקוה ורוצים להרגיש חוויה קולינרית יפנית, יש בשורות נעימות בשבילכם.
בר הקולולו בפתח תקוה משיק ערב פופ-אפ ייחודי, בו יתארח השף דור מיכאל שואשי עם תפריט יפני מהודק וחדשני. השף שואשי, בעל ניסיון של מעל לתשע שנים בתחום הקולינריה האסייתית. שימש כסו שף בבר היפני של השף שגב משה, הקים שואשי את המותג "סואשי", המתמחה בסושי כשר ברמת פרימיום.
מבחר הרולים הייחודיים בתפריט הערב כוללים:
טטאקי רול רול של טונה טטאקי, עם מלפפון, אבוקדו ובטטה (77 ₪).
סביצ'ה טונה רול רול במילוי ספייסי טונה, מלפפון, אבוקדו ובצל ירוק, המעוטר בשומשום (70 ₪).
גולדן רול בלאק רייס, סלמון נא, טונה אדומה ופתיתי זהב (82 ₪).
קינג סלמון רול בטטה, סלמון ואבוקדו עטופים במעטפת סלמון נא וריבת בצל (70 ₪).
לצד הרולים, קולולו מציע תפריט קוקטיילים יפני שיצר המיקסולוג טל גנץ, בהשראת התרבות היפנית:
טוקיו סאוור וויסקי צ'יטה, סירופ יוזו וג'ינג'ר, ליים וטוניק (58 ₪).
סקארה ג'ין רוקו, קואנטרו, ווסאבי, סירופ מלפפונים, מיץ ליים וטוגראשי (56 ₪).
דראגון פליי קוקטייל מרענן עם 1800 קוקוס, פרי הדרקון, פסיפלורה וליים (56 ₪).
הערב המיוחד יתקיים ב-19 לחודש, ומבטיח חוויה אותנטית של מטבח יפני עכשווי בליווי קוקטיילים יצירתיים.
קראו גם:
בר הקולולו פתח תקוה
הבר מציע מבחר קוקטיילים חדשניים לצד מנות ביסטרו עשירות, טרנדיות ומגוונות, והכל באווירה המשלבת סימפוניה של צבעים ויצירתיות עיצובית. עם נברשות מפוארות ועיצוב ייחודי, קולולו מביא את אורחי הבר לתוך חוויה יוצאת דופן ומסוגננת. לצד האוכל והדרינקים, הבר מעניק חוויה מוזיקלית הכוללת אפרו ביט, דיפ האוס, רגאי לאונג' ועוד, והופך כל ביקור בו לחגיגה של טעם וסטייל.
KULULU
כתובת: שחם 36, פ"ת
טלפון: 077-9800344
שעות פתיחה: ראשון- שבת מ-18:00 עד אחרון האורחים