מבשלת הבוטיק הישראלית "ג'מס" בפתח תקוה תרמה עשרות ארגזי בירה במגוון טעמים למחלקות מיון ומיון קורונה של בית החולים בילינסון בעיר.
דניאל אלון, בעלים של מבשלת ג'מס, אמר: "אנחנו עוסקים בייצור בירה ומטרתנו היא לשמח את האנשים שמגיעים אלינו לברים השונים.
"התקופה האחרונה, מנעה מאיתנו את היכולת לשמח, לכן בחרנו היום לעשות זאת עם הצוותים הרפואים של בית חולים בלינסון שמשקיעים את מלאו כוחם במאבק בנגיף ולנו רק נותר לומר להם תודה ולהעלות חיוך על פניהם".