טבולה בגירסתו המקורית הוא סלט עם אופי מקרר, אז כדי להתאים אותו לחורף (ובנוסף להפוך אותו לנטול גלוטן) הורדתי את המלפפון, החלפתי את הבורגול בכרובית והוספתי גרגירי חומוס מבושלים. ומה יצא? סלט טבולה חורפי, משודרג, מעולה, טרי, פשוט ונטול גלוטן.
מה צריך?
כוס כרובית גרוסה
חבילת פטרוזיליה קצוצה
כוס גרגירי חומוס מבושלים
חופן צנוברים
לרוטב: מיץ לימון, מלח, שמן זית.
איך מכינים?
מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים. בתיאבון.
ענת לשם - נטורופתית, בישול צמחוני וטבעוני, בעלת קליניקת מעגל החיים - מרחב נעים ומאפשר לטיפולים ופעילויות בתחומי הגוף, הנפש, היצירה וכל מה שבינהם.